Maatwerk vliegers bedrukt met uw logo of de ontwikkeling van een geheel nieuwe vlieger

Een speciale grote vlieger nodig of 10.000 reclamevliegers? Kite Events ontwikkelt en produceert uw eigen tailor made vlieger! Standaard vliegers bedrukt met uw logo of de ontwikkeling van een geheel nieuwe vlieger, waardoor uw logo een vlieger wordt. Kite Events heeft productie mogelijkheden in Europa en China voor maatwerk vliegers. Wij garanderen dat al onze vliegers luchtwaardig zijn!

Enkele voorbeelden van gerealiseerde vliegers. Een rotor is een enorme vlieger van 25 meter, die ronddraait in de lucht. Zeker het draaiend effect kun je benutten in de reclame uiting. Concert at Sea heeft een logo in de vorm van een spiraal en 1 van de 3x beters van Mascotte is “rolt beter”

Een variant van de rotor is een product “Blow-Up” dit eigenlijk een variant van een rotor. Bijna elke vorm kan geschikt gemaakt worden om als vlieger het luchtruim te kiezen. Een voorbeeld hiervan is de Heineken fles van 15 meter lengte.

Moet de reclame uiting echt hoog in de lucht komen, dan is een vlieger nodig met veel stijgkracht nodig en een steile vlieghoek. Hiervoor gebruiken we het liefst opblaasbare vleugel profiel vliegers. Voor Exxonmobil maakte we een vlieger van 3 x 4 meter voor Mascotte werd er een 4 x 5 meter variant ontworpen met zeer opvallende staarten van elk 50 meter lang. Deze vlieger is zeer geschikt voor grote hoogtes en is dan te zien van 10 km in de omtrek.  Een prima middel om publiek van verre naar een activiteit te trekken.

Naast de grote reclame vliegers kunnen we ook kleine kinder vliegers produceren als relatie geschenken. We hebben productie faciliteiten in Polen en voor grote aantallen hebben we een atelier in China. Naast het laten bedrukken van een standaard model kunt u ook denken aan een nieuw model vlieger. allicht is het mogelijk een vlieger te ontwikkelen en produceren in de vorm van uw logo.

Een ander voorbeeld is het printen van polyester stof om high performance sport vliegers van te maken. Een gesynchroniseerd lucht ballet met vliegers.

Om het beeld compleet te maken kunnen we ook aankleding op de grond verzorgen in de vorm van vlaggen, banners, beachflags of een tent of zelfs een auto laten bestickeren.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan