Events & Brand Activation we verzorgen activiteiten en belevenissen, waar men nog lang over napraat!

Events & Brand Activation

Een vliegerfestival organiseren, vliegeractiviteiten leveren voor evenementen, vlieger roadshows etc. Kite Events verzorgt activiteiten en belevenissen, waar men nog lang over napraat!

Kite Events heeft een groot aantal megavliegers in haar assortiment om uw evenement mee op te luisteren. Niets is feestelijker dan een aantal felgekleurde vliegers in de lucht. Maar ook onze avondvliegers zijn uniek, waar de mega vliegers transformeren in reusachtige lampions. Of denk eens aan samples van een product uit een vlieger op een evenement, bij wijze van zeer originele en opvallende sampling.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook een megavlieger voor u laten bouwen. Of een geheel evenement met vliegers voor u samenstellen, waarmee u verschillende locaties in Nederland kunt aandoen. Een unieke manier om met uw doelgroep in contact te komen en uw brand te activeren.

Wij verzorgen al jaren de organisatie, sponsoring en vlieger technische invullingen van het Mascotte Vliegerfestival op Scheveningen. Daarnaast zijn onze vliegers al ingezet bij evenementen als de Stranddag van Nederland Schoon, Muziekfestival Concert at Sea, opening van de Wereld Havendagen in Rotterdam en de Afghanistan Conventie in Den Haag.

Onze vliegers zijn jaarlijks ook terug te vinden op tal van vliegerfestivals door heel Nederland.

Een greep uit ons vlieger assortiment;

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan