Vliegershows, claim de wind met uw evenement.

Kite Events heeft de laatste 15 jaar een grote variëteit aan vliegershows en evenementen georganiseerd en geproduceerd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om het vliegeren te promoten en beter onder de aandacht te krijgen van een groot publiek.

Vliegeren hoort bij Nederland, want het is een windland bij uitstek. Vliegeren is dan ook van oudsher een geliefde bezigheid voor jong en oud. Lekker actief buiten zijn, uitwaaien, schone lucht en de wind door je haren. Vliegeren sluit bovendien goed aan bij de duurzame en groene gedachte van uw bedrijf.

Kite Events is dé specialist van Nederland op het gebied van vliegeren. Van workshop en stranddag tot een compleet vliegerfestival of een vliegerroadshow langs diverse locaties in het land. Van tailor made vliegers tot reclamevliegers en premiums. Kite Events kan al uw wensen op het gebied van vliegeren invullen en méér, veel méér.

Kite Events is een professioneel bedrijf, met jarenlange vlieger-ervaring en gespecialiseerd in het organiseren van consumer en business events. Wij nemen de totale organisatie van uw evenement uit handen:

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.