Power Kids, actief buiten met stoere vliegers

Power Kids is een stoer kinderfeestje waar je mee voor de dag kunt komen bij je vrienden. De kids gaan lekker naar buiten en actief met z’n allen aan de slag met vliegers. De vliegers zijn snel en trekken behoorlijk hard, dus het is niet voor watjes. Reken er maar op dat ze aan het eind van de dag moe en hongerig zijn én ……………. volleerde stuntvliegeraars.

In deze basis workshop leren ervaren instructeurs kinderen de fijne kneepjes van het vliegervak. Kite Events werkt ook bij kinderen uitsluitend met professionele materialen van topmerken zoals U-Turn, Ozone en Peter Lynn. Stuk voor stuk dure materialen en er zijn maar heel weinig kite organisaties die dit met kinderen aandurven. Wij vinden dat je vliegeren alleen verantwoord en goed kunt leren met de beste materialen. De kids krijgen een op leeftijd gerichte uitleg over windrichtingen en hoe daarmee moet worden omgegaan, zoals de juiste lichaamshouding, de werking van de twee-lijn vlieger en veiligheidsinstructies. Vanzelfsprekend kunt u voortdurend bij uw kind aanwezig zijn tijdens het feest.

De instructeurs zorgen voor de vliegers. U hoeft dus alleen maar aanwezig te zijn (als u dat wilt), het feest van de jarige en de rest wordt allemaal geregeld. Daar heeft u geen omkijken naar!

Grotere Vlieger

Na de uitleg en instructie gaat uw kind direct aan de slag met een instapmodel vlieger. Zodra uw kind de basisbeginselen door heeft en het gevoel heeft de 2-lijnsvlieger te beheersen, zal worden overgestapt naar een groter model.  Heeft uw kind de smaak te pakken, zijn de windomstandigheden gunstig en vindt de instructeur het verantwoord, dan kan uw kind stap voor stap wat groter gaan, afhankelijk van de leeftijd en lichamelijke mogelijkheden.

Opruimen Hoeft Niet

Beleeft uw kind veel plezier aan de vlieger waarmee hij of zij lekker bezig is en hoeft het niet groter? Vanzelfsprekend geen probleem, het gaat erom dat uw kind en zijn/haar vrienden een leuke middag hebben!

Aan het einde van de workshop maakt uw kind met de vlieger een zachte landing en de instructeurs zorgen voor het demonteren en inpakken van de materialen. Opruimen is voor veel kinderen nu eenmaal niet de meest favoriete bezigheid!

 

Wij adviseren deze clinic voor kinderen vanaf 8 jaar. In overleg met de instructeur is het mogelijk een workshop vlieger voor gereduceerd tarief over te nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kite-Events gebruikt de Ozone IMP in onze Power Kids clinics