Power Clinic, leren vliegeren met een bestuurbare vlieger

Het kennis maken en leren vliegen van een bestuurbare vlieger. U zult versteld staan hoe goed deze vliegers te besturen zijn.

De Power Kite Clinic is een leuke en inspannende workshop, die garant staat voor een heerlijk dagje strand (of andere locatie) met vrienden, familie en/of collega’s.

In deze basis workshop leren ervaren instructeurs u de fijne kneepjes van het vak. Kite Events werkt uitsluitend met professionele materialen van topmerken zoals Ozone en Peter Lynn. Stuk voor stuk dure materialen en er zijn maar heel weinig kite organisaties die dit aandurven. Maar wij vinden dat we het u alleen op een professionele en veilige manier kunnen leren met de allerbeste 2-lijnsvliegers. U krijgt een vakkundige uitleg over windrichtingen en hoe u daarmee om moet gaan, het belang van uw lichaamshouding, de werking van de vlieger en veiligheidsinstructies. De instructeurs zorgen voor het in gereedheid brengen van de vliegers, u hoeft zich dus alleen maar bezig te houden met het vliegeren zelf, de rest wordt voor u geregeld.

Kite Events, Fun Is In The Air!

Na de uitleg en instructie gaat u direct aan de slag met een instapmodel. Als regel werkt u in teams van twee personen om elkaar behulpzaam te zijn met het in de lucht brengen van de vlieger. Want zeker in het begin is het in de lucht houden een hele kunst, maar na wat oefenen zal het u steeds beter af gaan.

Groter Model

Heeft u de techniek onder de knie, zijn de windomstandigheden gunstig en vinden u en de instructeur het verantwoord, dan kunt u de overstap maken naar een groter model. Elke volgende stap is altijd afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de uzelf. Beleeft u veel plezier aan de vlieger waarmee u bezig bent en hoeft het voor u niet groter? Vanzelfsprekend geen probleem, het gaat erom dat u het naar uw zin heeft en uw eigen grenzen bepaalt.

Aan het einde van de workshop maakt u een zachte landing en de instructeurs zorgen voor het demonteren en inpakken van de materialen.

In overleg met de instructeur is het mogelijk een workshop vlieger voor gereduceerd tarief over te nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kite-Events gebruikt de IMP in de Power Clinics.