Kite Events = Vlieger Belevenissen

De show stelen met een stoer kinderfeestje of nader tot elkaar komen tijdens een team building-uitje met het bedrijf. Jezelf helemaal laten gaan tijdens een vrijgezellen dag of genieten tijdens een dagje uit met het de hele familie. Een vliegershow of vliegerfestival organiseren. Kite Events is dé partij als het gaat om het organiseren van vlieger events.

Wij zijn een bedrijf gedreven door passie en hartstocht voor de vliegersport Wij organiseren onvergetelijke belevenissen, waarbij vliegers de hoofdrol spelen. En dat doet Kite Events niet zomaar, want voor onze workshops gebruiken we alleen de allerbeste professionele vliegers, zodat u op de beste manier kennis kunt maken met de vliegerwereld. Daarnaast zijn onze instructeurs allemaal vliegeraars, die met grote regelmaat hun hobby en sport beoefenen tijdens vliegerwedstrijden en vliegerfestivals. U bent dus in zeer vertrouwde handen!

Kiten met één- of tweelijnvliegers is geschikt voor letterlijk iedereen; van kind tot senior. Een eventuele lichamelijke of verstandelijke beperking is daarbij geen enkele belemmering. Wij passen waar nodig en in overleg met u het programma aan uw wensen en mogelijkheden aan. Met Kite Events bent u niet gebonden aan een vaste locatie: wij komen naar u toe of spreken in overleg met u een geschikte locatie af, in heel Nederland. Kite Events levert altijd en overal maatwerk voor een onvergetelijke vlieger belevenis!

Kite Events, Passie Voor Vliegeren!

Onze passie delen we graag met u, uw bedrijf, instelling, vereniging of familie. We hebben een uiteenlopend aanbod van workshops voor teambuilding, educatieve doeleinden of pure ontspanning. Kite Events garandeert u een evenement waarover nog lang zal worden nagepraat!

De workshops zijn prima geschikt voor een bedrijfsuitje of een team dag, maar ook als vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeest. Kite Events verzorgt desgewenst de hele organisatie, volledig volgens uw wensen.

Meer weten? Kijk eens rustig rond op deze website wat we allemaal kunnen bieden en neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kite Events, The Sky The Limit!