Festival aankleding op hoog niveau

logo-vlieger

Voor de herkenning en festival aankleding van Concert at Sea was Kite-Events gevraagd om enkele vliegers bij de hoofdingang te vliegen. We zijn wel vlieger uitdagingen gewend bij Kite-Events, maar Concert at Sea is toch altijd weer een hele uitdaging. Met ruim 40.000 mensen die onder de vliegers doorlopen en de turbulente wind op de dijk en natuurlijk de vlieger etende punten van de hekken aan twee zijden van het terrein is het vliegeren geen makkelijke opgave. Concert at Sea heeft voor het festival een wind turbine laten maken van 25 meter lengte. Aan de hand van het logo werd de vlieger 3d vormgegeven om de juiste uitstraling te krijgen passend bij alle andere Concert at Sea uitingen.

vlieger-feest-organisatie

Laag bij de grond stond onze spraakmakende Cherubino. Deze vlieger staat altijd garant tot veel afgunstige mannelijke blikken en veel begeerlijke blikken van de damens. Sommige damens konden ook niet afblijven van onze Cherubino.